Det TDC-ejede YouSee vil rebrande sig som et underholdningsselskab, frem for en gammel kabel-TV-leverandør. Det skal bringe YouSee tilbage på markedet. 

Danmarks største kabel-TV-udbyder YouSee vil altså ikke længere være et selskab der blot levere kabel-TV-løsninger. Derfor omlægger YouSee nu hele deres strategi, så de fremover skal være et selskab til underholdning for danskerne, og bringe endnu flere kunder til selskabet.

Administrerende direktør for YouSee, René Brøncher, har derfor de seneste måneder brugt oceaner af tid på, at forberede YouSee på den nye strategi, og udvikle den frem mod en god start. Der er brugt tid på at frembringe den strategi som selskabet gerne vil have frem til kunderne. Én af de mest fremtrædende løsninger fra YouSee, skulle gerne være klar om tre-seks måneder. Dette vil blive en film og TV-streamingstjeneste, helt uden internetforbindelse.

Om cirka et halvt års tid, vil YouSee være klar med underholdning til danskerne, der kan hentes ned og derefter ses helt uden en internetforbindelse. Det betyder altså, at TDC vil skærpe deres konkurrence. Her vil specielt en skærpelse til Viasat, som er en af deres største konkurrenter ses tydeligt, da Viasat har en lignende funktion i deres Viaplay univers. Viasat’s funktion, kan dog kun lade sig gøre på en tavle-PC eller lign. med et Android eller et iOS styresystem.

Til Berlingske fortæller René Brøncher således om den nye underholdningstjeneste, ”Det står meget højt på listen, og vi ville gerne allerede lancere det nu, men det handler om rettigheder til TV-programmerne og filmene. Vi har allerede nogle af dem, men ikke dem alle, og vi lancere ikke noget uden alle rettigheder. Der går nok tre-seks måneder,” fortæller René.

Den nye strategi bliver spændende at følge for YouSee. Blandt ændringerne har YouSee valgt at have endnu større fokus på film og TV-tjenesten, som tidligere er blevet tilbudt under navnet Play. Med YouSees nye strategi, vil der ikke længere være noget, der hedder Play, og alt bliver samlet under én paraply, med navnet YouSee.

YouSee bevæger sig derfor hen imod en fremtid, som ser svær ud for TV-leverandøerne. Danskerne vil nemlig ikke længere have blot TV-kanaler. Danskerne vil kunne se film og TV lige når de har lyst, og lige hvor de har lyst til. Derfor er den første løsning en fremtidssikret underholdningstjeneste fra YouSee.

Alle TV-udbyderne her hjemme gør derfor ligeledes for, at de kan overleve på et marked, der forhen har kunnet læne sig tilbage, men nu er disse tider ovre. Det danske TV-marked er derfor presset, og selskaberne gør hvad de kan for at genopfinde sig selv.

Det er derfor en god ide, at være opmærksom på TV-markedet fremover, og ikke mindst hold øje med ekstraydelser, og priserne på de danske TV-pakker, samt TV-løsninger. Vil du gerne finde den billigste pakke, med tjenester og løsninger der er til gavn for dig. Så kan du lettest tjekke det på prissammenligningssider som tvpriser.dk. Her vil du hurtigt kunne finde en løsning der passer til dit behov, med de bedste og nyeste tjenester fra de danske TV-udbydere. Find derfor den pakkeløsning der passer til dig eller din familie på tvpriser.dk.