Har du visionen? Så kan vi hjælpe dig med at gøre den til virkelighed.

Der er rigtig mange i dag, som gør deres iværksætterdrøm til virkelighed og starter deres eget selskab. Der findes flere forskellige typer virksomhedsforme, man kan vælge imellem. I Danmark er den mest udbredte virksomhedsform et anpartsselskab, også kaldet et ApS-selskab. Det er der flere grunde til. For det første, fordi man som ejer ikke hæfter sig personligt for ApS-selskabets gæld udover den kapitel, man har indskudt i selskabet under stiftelsen af det.

Vi anbefaler Hviid Advokater

Et ApS-selskab er hurtigt og enkelt at oprette, ikke mindst fordi du i dag kan få hjælp og rådgivning af de stærkt ekspertteam af advokater, der har flere års erfaring i feltet og hver dag hjælper folk med at stifte, forstå og drive selskaber. Mange har øjnet muligheden for at starte deres eget, og alene i Danmark bliver der hver dag oprettet nye selskaber. Årligt bliver der stiftet lidt over 2000 selskaber, og de fleste sørger for at få rådgivning af en advokat, så de forsvarligt og juridisk korrekt driver deres selskab i overensstemmelse med den pågældende lov. Samtidig er det også en almennyttig og enestående følelse at have en god livline, og vi står inde for at vores advokater yder den bedste service på markedet og altid står klar med en hjælpende hånd, når du har brug for det.

Men inden du overhovedet behøver at bekymre dig om årsregnskab og selskabets fremtid, skal dit ApS-selskab først realiseres. Det gør det ved at blive godkendt og registreret hos Erhvervsstyrelsen, og derefter har du et ApS-selskab, et CVR-nummer og retten til at drive virksomhed. Det lyder utrolig simpelt, og det er også en af de mest hurtige og enkle fremgangsmåder, når man skal stifte et selskab i Danmark. Men at stifte et ApS-selskab er mere end bare at sende nogle dokumenter ind til Styrelsen. Det kræver selvfølgelig også, at dokumenterne er gyldige og at der er startkapital nok til at stifte selskabet. Men det er der heldigvis hjælp at hente til. Det er derfor, at vi tilbyder den bedste rådgivning og vejledning inden for selskabsstiftelse, hvad enten det er enkeltmandsvirksomhed, et aktieselskab eller et ApS-selskab.

I dag er det endnu lettere for dem med en drøm om at starte deres eget ApS-selskab at få det ud i livet. Startkapitalen er nemlig reduceret med kr. 30.000, så det nu kun er kr. 50.000 man skal indskyde i selskabet som startkapital mod de forhenværende kr. 80.000. Denne startkapital er den eneste økonomiske risiko, for fordelen ved et anpartsselskab er netop, at man ikke hæfter sig personligt ved en eventuel konkurs, som man for eksempel gør ved en enkeltmandsvirksomhed. Det er altså både hurtigt, sikkert og enkelt at stifte et ApS-selskab, men dermed ikke sagt, at der vil forekomme mange spørgsmål undervejs, både før, under og efter oprettelsen af selskabet. Det er her, vi kommer ind i billedet, og vi står til enhver tid klar til at rådgive dig til de bedste løsninger som stemmer overens med den gældende lov. Hos os kan du være tryg ved at få hjælp, råd og vejledning fra de dygtigste eksperter på området, og intet spørgsmål er for småt eller stort. Vi kan også hjælpe med at samle alle dine oplysninger sammen og få dit selskab registreret hos Erhvervsstyrelsen, og så er du klar til at drive selskab indenfor 1-2 dage. Ring eller skriv for at høre nærmere om juridisk rådgivning, så du starter ud med at stifte selskab på den sikreste og mest optimale måde.