En online tilstedeværelse er ikke til at komme udenom, og for mange virksomheder, en nødvendighed for at klare sig i den hårde konkurrence med mange ens produkter.  Det er et centralt redskab for at fange nye kunder. Som virksomhed er det i dag meget vigtigt at være fremme i søgeresultaterne, hvis du satser på, at kunderne kommer til dig på den måde. Det handler om synlighed blandt mange andre virksomheder, som måske har de samme ydelser som dig. Derfor er det vigtigt at få kunden til at vælge din forretning frem for en anden og fremhæve det unikke. Søgemaskineoptimering kan ske ved brug af artikler med keywords samt unikke og sælgende titler og metabeskrivelser, der skal lokke den potentielle kunde ind på hjemmesiden. Et andet centralt redskab for at komme frem i søgeresultaterne er ved hjælp af links.

Hvad er linkbuilding?

Links til virksomhedens side har stor indflydelse på at komme højere op i resultaterne i søgemaskinerne. Der er et stort arbejde i at bygge og skaffe links til hjemmesiden, og det er det, der hedder linkbuilding. Inden for dette felt er der mange forskellige muligheder for, hvordan du kan bygge de gode links, som bliver belønnet i sidste ende. Nogle af metoderne kan være link forespørgsler, katalogtilmeldinger eller gæsteblogposts. Dog gælder det ikke om at få så mange så mulige links, hvis kvaliteten ikke er i top. Det skal være relevante links. Herefter har troværdighed en stor betydning for, hvor succesfuldt dit hårde arbejde vil blive. Hvis du har utroværdige links, kan det have den modsatte virkning. Derfor er det centralt at være grundig og bruge tid på at få gode links, som kan booste din virksomheds placering i en jungle af andre lignende udbydere.

Kvalitetsrig og troværdig linkbuilding er vigtigt

I forhold til at bygge sine links, er det meget centralt, at det bliver gjort på den rigtige måde. Du kan få en linkstraf, hvis du laver dem forkert. Og når du først har fået en straf, er det ikke nemt for Google at glemme det igen. Du kan ryge langt ind i placeringerne og derved miste mange besøgende, hvilket vil betyde færre kunder. Når du har fået en linkstraf, er det med hurtigt at indhente det tabte. Det er en god ide at lave en strategi for at få fjernet de dårlige links og derefter begynde det gode arbejde igen.  Det er centralt, at links bliver lavet på en ordentlig og grundig måde, så dette kan blive undgået. Her kan du kigge på linksvækst. Det vil sige, hvor hurtigt din side får nye links. Ud over dette er det vigtigt at variere typerne af links og ankertekster. På den måde får du mere kvalitet og troværdighed, da flere kilder er indblandet. Èt kvalitetsrig link er bedre end 10 dårlige. I dag er søgemaskinen blevet så klog, at man ikke længere kan manipulere og misbruge med tilfældige artikler på tilfældige sider. Det er den nemmeste måde, men det vil blive straffet, og herefter vil det være endnu svære at skabe en høj placering i søgeresultaterne. Du skal derfor altid prøve på at holde din sti ren og bruge god tid på at lave troværdige links. Det vil gavne virksomheden i sidste ende, og det hårde arbejde vil skabe gode resultater.

Opnå troværdig linkbuilding ved kompetent service

Er du tvivl om, hvordan du skal kaste dig ud i denne optimering, er der hjælp at hente. Du kan få en ekspert til at hjælpe dig med at komme helt i toppen. De har mange års erfaring med lige præcis dette og kan derfor sikre dig et stykke kompetent arbejde. Der er fokus på det grundige arbejde med at skabe troværdige links, som giver de mest optimale muligheder for at forhøje placeringen i søgeresultaterne. Der bliver arbejdet med forskellige metoder, som skaber langsigtede og gode links. Placering af links er på specielt udvalgte domæner efter grundig forarbejde.