Der er et godt marked for at sælge bilen lige i tiden. Det er ikke altid at du kan sælge bilen på gaden, og få en god pris for den. Men hvis du samtidig er interreseret i at købe en ny bil, så er det oplagt at forhøre dig hos en forhandler, som tager din gamle bil i bytte. Hvis du har en meget gammel bil, er det ikke sikkert at du kan få meget for den, i sådan en situation har du ofte mulighed for at give bilen i bytte for en ny bil, herved kan du få et nedslag i prisen på adskillige tusinde kroner. Ofte bruger bilforhandleren ikke de gamle biler de får i bytte, de sælger dem videre til en samarbejdspartner som kan istandsætte bilen, eller bruge den til reservedele.

Sælg bil til en rimelig pris

Det er ikke længere altid muligt at sælge din brugte bil til en god pris. Det er meget moderne at købe små biler, nye fra fabrikken. Disse nye biler er også presset langt ned i pris, mod mangel på ekstraudstyr. Derfor er det ikke altid nemt at sælge sin brugte bil til en høj pris, idet folk ofte ser muligheden for at købe en helt ny bil istedet. Hvis du skal sælge din gamle bil, kan det være en god idé at lægge vægt på det ekstraudstyr der er i bilen, dette ekstraudstyr er nemlig ikke noget der følger med i prisen ved de helt nye små biler. Derudover vil det også være en god ide at sørge for at bilen ikke kræver for mange reparationer efter købet. Hvis du har mulighed for det, så sørg for at bilen er ny synet og klar til at køre fra stedet.

Sælg bil istedet for at skrotte den

Folk går ofte og tror at det ikke kan svare sig at prøve og sælge sin bil, og skrotter den derfor istedet. Dette er pga. den lille skrotpræmie på ca 1000 kr som man kan få for bilen. Et godt råd er, at prøve at sætte bilen til salg på diverse hjemmesider, inden man tager valget om at skrotte bilen. Der er mange som lever af at opkøbe gamle biler for at sætte dem i stand. Selvom din bil er eget gammel, kan den ofte bruges til reservedele. Der er ofte mulighed for at sælge sin gamle bil for mere end hvad skrotpræmien udgør. Der findes flere sider på internettet hvor man kan sælge sin bil. Sæt bilen til salg på flere sider, bil opkøbere bruger disse hjemmesider til at finde de biler de mangler. Hvem ved, måske står der en opkøber som mangler lige netop reservedele for din bil. Hvis du er i tvivl om hvor mange penge du skal tage for din bil, så gå ind på nettet og søg på lige netop bilens mærke og årgang. Ud fra en søgning som denne, er det nemt at sætte sig ind i hvad andre vil have for deres bil.