Det er en rigtig god idé af få vist sit firmas navn og/eller logo så mange steder som muligt. Her kan almindelige reklamer via trykte eller digitale medier være særdeles virksomme, men reklamegaver har vist sig at have en endog stor betydning i reklame sammenhæng.

Reklamegaver findes i mange former – hvor for eksempel USB Stick, kuglepenne, nøgleringe og paraplyer har været brugt gennem mange år – og stadig er populære reklamegaver, når dit firmanavn skal eksponeres hos kunder og samarbejdspartnere.

Mulighederne er mange – og mange nye tiltag er kommet til, hvorfor der er rig mulighed for at finde emner, der egner sig til reklamegaver.

Uanset om du henvender dig til privatkunder eller firmakunder, vil du nemt finde netop det produkt, der egner sig som reklamegave – og vil repræsentere din virksomhed udadtil. Reklamegaver behøver ikke at have noget med din egen virksomhed at gøre, men kan med fordel vælges, så du udgøres af ting, der bruges af dine kunder – enten privat eller i den virksomhed, hvor de arbejder.

Vælg den reklamegave, som dine kunder har brug for

Hvis de kunder, der henvender sig til dit firma, primært arbejder på kontor, vil det være nærliggende at give reklamegaver, der bruges i deres hverdag. Her vil det selvfølgelig være oplagt med USB Stick og kuglepenne, men også kaffekrus og kildevand med reklameetikker vil blive set dagligt. Gå eventuelt skridtet videre og overvej hovedtelefoner, USB Hub, computertasker eller Bluetooth højtalere.

Henvender din virksomhed sig primært til private kunder er muligheder utallige. Her kan du med fordel give reklamegaver, der anvendes i hjemmet eller til fritidsinteresser.

Her vil krus, glas, muleposer, tasker og lignende være oplagte valg, men reklamegaver kan også være peberkværne, køkkenknive, forklæder, stempelkander og lignende ting, der ofte anvendes i husholdningen. Herved sikrer du, at dit firmas navn eller logo vil indprente sig hos dine kunder, da de ofte vil se det i hverdagen.

Befinder dine kunder sig meget udendørs i forbindelse med arbejde eller fritid, kan du overveje helt andre reklamegaver. Her vil termokander, køletasker, værktøj og lygter være oplagte reklamegaver, da det er ting, der vil blive anvendt i hverdagen, hvorved dit firmanavn eller –logo vil blive fremvist på mange forskellige arbejdspladser.

Reklamegaver til dine ansatte er en god ide

Samtidig med reklamegaver til dine kunder er det en god idé at lade dine ansatte bære og bruge reklamegaver. Det giver et godt indtryk, når dine ansatte fremviser deres stolthed over ansættelsen hos dig i det offentlige rum.

Sørg derfor for at netop dine ansatte også bruger for eksempel tasker, rygsække, kuglepenne og notesbøger med påtrykt firmanavn og –logo. Det betyder meget i forbindelse med kundekontakt, men det giver også mulighed for at få dit firma repræsenteret på for eksempel golfbanen, i fodboldklubbens omklædningsrum – eller når dine ansatte handler i det lokale supermarked og bærer varerne hjem i tasker eller muleposer med dit firmanavn på.