Den rigtige belysning betyder alt, og Xcen.dk har meget at byde på. Om det så er i en forretning, en café, et kontor eller på en messe, så betyder det alt for evnen til at arbejde og tiltrække opmærksomhed, at lyset passer ind.

Er lyset ikke placeret rigtigt, ikke stærkt nok eller for stærkt, så kan det have stor indflydelse på hvordan du arbejder eller hvordan dine kunder opfatter butikken, cafeen eller udstillingen.

Arbejdsbelysning vs. indirekte belysning

Det rigtige lys, uanset hvad du beskæftiger dig med, er alfa og omega. Både for meget og for lidt kan føre til ubehag, problemer med at kunne fokusere på det du laver, og endda uheld, hvis der ikke er nok af det på de steder hvor det er mest nødvendigt.

Det samme gælder hvis der er tale om indirekte belysning. Den rette belysning til den rette situation er vigtig. Hvis du har fuldt projektørlys på i situationer hvor dæmpet belysning ville være mere passende, kan det give et forkert indtryk. Men på værkstedet, hvor du står og arbejder, giver meget lys mening.

Hos Xcen.dk finder du lys til enhver lejlighed. Om det så er spots til en messe, skrivebordsbelysning til et kontor, LED strips til hylder eller hvad det end måtte være, så har de et stort udvalg.

Du kan få skiltespots til udendørsmontering, eller rammer med lys i, så reklame plakaten er synlig på alle tider af døgnet.

Eller hvad med et lyspanel, der giver et godt, diffust lys uden at skære i øjnene? Måske ville downlights være ideelle til udstillingen? Eller hvad med at sætte fokus på indholdet i skabet med lysskinner under hylderne?

Få hjælp til at vælge det rigtige lys

Xcen.dk tilbyder professionel vejledning i udvalget af både belysning og tilbehør, så du får lige det du søger efter. Har du behov for at få vejledningen i forretningen, på kontoret eller hvor end du har brug for det, så tilbyder de også det.

Har du specifikke krav, der måske er lidt anderledes end standarden, så kan der også findes en løsning på det.

Hos Xcen.dk kan du også vælge at læse deres guides, der giver trin for trin vejledning i hvordan du f.eks. sætter lysskinner op eller vælger den rette belysning til din næste messe.

Der er faktisk mange detaljer at tage hensyn til, når du vælger belysningen der hvor du arbejder og skaber.

Xcen.dk hjælper el-installatører, butikker og indretningsfirmaer med at finde den rette løsning når det drejer sig om belysning. Dette skaber en atmosfære der tiltrækker kunder og gør arbejdsvilkårene for medarbejderne meget mere behagelige.

Uanset hvad du har i tankerne, så kan Xcen.dk hjælpe dig videre, både med råd om hvilken type lys du skal vælge og hvordan det monteres for at give det bedste lys til enhver given lejlighed.

Kontakt Xcen.dk for at høre mere om dine muligheder, og få en konsulent ud, så begge parter kan være sikre på at alt er på plads før du køber din belysningsløsning.