Hvis du går rundt og ærgrer dig over, at varmeregningen øjensynligt kun kender en vej, og det er opad, så skulle du måske overveje at få undersøgt din bolig for evt. manglende eller utilstrækkelig loftisolering. Det kunne nemlig tyde på, at loftisoleringen ikke er helt så god, som du måske går og tror. Faktisk har en utilstrækkelig loftisolering mere til fælles med en stigende varmeregning, end man umiddelbart skulle tro. Varmen stiger, som bekendt, også opad, og hvis boligens loftisolering ikke er optimal, forsvinder varmen ud af loftet, og kulden finder vej ind.

Der er ingen tvivl om, at hvis boligen ikke har en tilstrækkeligt effektiv loftisolering, så kan det have særdeles alvorlige konsekvenser. Det gælder for indeklimaet, som kan gå hen og blive ubehageligt og direkte sundhedsskadeligt. Kulde og træk er i sig selv ikke behageligt, men skulle fugt for alvor have fået adgang til boligen via mangelfuld loftisolering, så kan det resultere i både råd og skimmelsvamp. Er det først kommet hertil, kan det være utroligt vanskeligt at få boligen på ret køl igen. Skimmelsvamp er, med god grund, absolut enhver boligejers mareridt, også fordi det kan give mange sundhedsproblemer, både aktuelt og fremadrettet.

Optimal loftisolering kræver ekspertise og 1. kl. maskinel

Den eneste løsning på din eventuelle mistanke er at få dit loft gennemgået af en ekspert på området, så du kan få konstateret, hvordan isoleringsniveauet er. I den forbindelse er det vigtigt, at du allierer dig med en dygtig isolatør som Wisby Isolering, der har den nødvendige viden og erfaring, så du er garanteret en løsning, der er skræddersyet til dit behov. Det forholder sig nemlig sådan, at loftisolering er en langt vanskeligere proces, end mange tror. Der skal både faglig snilde og det rette udstyr og maskinel til at sikre dig et optimalt resultat.

Få et individuelt udarbejdet tilbud om loftisolering fra din fagmand

Vi er et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der ved, hvad der skal til, for at du får den rette loftisolering, og vi kører gerne ud for at servicere vore kunder i både Horsens og Vejle. Men før vi når til en aftale om loftisolering af din bolig, er det naturligvis altafgørende, at vi vurderer, om det overhovedet er påkrævet. Hvis det ikke er, så er du en lykkelig boligejer, og hvis det er, så kan vi udarbejde et godt tilbud til dig om isolering, og så vil du efter en professionel isolering også være en lykkelig boligejer. Herved slår du flere fluer med ét smæk: For det første er du med til at sænke varmeregningen, du får et markant bedre indeklima, og i sidste ende vil boligværdien øges, hvis du på et senere tidspunkt skulle ønske at sætte din bolig til salg.

Så, kontakt os for en aftale, når det passer dig. Vi står altid til disposition med vejledning og rådgivning, så du kan træffe en endelig beslutning på et reelt grundlag. Det forudsætter naturligvis en åben og ærlig samtale, som vi gerne tilbyder.