Den nye KIA Niro er designet som en crossover, men som noget helt ekseptionelt er den udstyret med en hybridmotor som både kan køre på benzin og strøm, eller en kombination af begge. Systemet er testet og  fungerer uden problemer. Hybridmotoren mindsker CO2 udledningen til kun 88g/km mens KIA Niro stadig kan kører hele 26,3 km/l.

Enestående koncept

Som de eneste i Danmark, tilbyder JH-Biler en 360 komplet koncept løsning. Dette betyder at du for kun 3.699 kr. om måneden kan få den nye KIA Niro, tilbuddet er oven i købet inkluderet service, afdrag, forsikring og vejhjælp hvis nødvendigt. Den eneste opgave Jørgen Hansen Biler lader være op til dig, er at tanke din nye Niro, så du kan komme ud at køre. Har du allerede en bil, men vil hellere have en Niro, så giver JH-Biler dig mindst 15.000 kr. for din gamle bil, uanset stand, til udbetalingen til din nye Niro.

Klassens bedste brændstoføkonomi

Åbn døren til KIA Niro og stig ind. Du befinder dig nu i en kraftfuld bil med lav miljøpåvirkning. Niro har en crossover-inspireret silhuet og er udstyret med en hybridmotor, som kun udleder få emissioner. Dette gør Niro til klassens bedste brændstoføkonomiske bil i segmentet for kompakte crossovere.

Med den nye KIA Niro vil du opleve førsteklasses kvalitet, et kompakt eksteriør, en raffineret elegant kabine med god plads, der harmonerer i balance med hybridmotorens flere talenter som støjsvaghed, høj ydelse og god brændstoføkonomi. Niro opnår gode køreregenskaber og høje komfortforhold, så du kan læne dig tilbage og nyde en afslappende tur.

Begejstring ved første blik

Den nye KIA Niro tiltrækker hurtigt megen opmærksomhed med sine aerodynamiske, skarpe og moderne linjer. Fronten på Niro fuldendes af KIAs Tigernose signaturkølergrill og de de markante forlygter, som understreges af LED positionslyset. Bag grillen sidder et aktiv luftspjæld, som nedkøler motoren og automatisk lukker ved høje hastigheder for at reducere luftmodstanden af hensyn til præstationer og brændstoføkonomi. Crossover silhuetten understreges af vindueslister i krom og selve den sportslige profil giver Niro klassens bedste luftmodstand.

Høj sikkerhedsstandard

KIA Niro indeholder, som standard, sikkerhedspakken der hedder Advanced Driving Assistance Pack/Safety Pack som indebærer KIAs AEB system (nødbremse) som i Euro NCAP testen fremhæves og opnår topkarakter i sikkerheden for både fodgængere og biler. Derfor er Niro, som forventet, blevet tildelt 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest.