Kunne du godt tænke dig at gå i gang med et mindre vinterprojekt, hvor soveværelset skal have den helt store tur og igen komme til at se smukt og unikt ud. Så giver vi dig her nogle gode tips til at indrette soveværelset og hvordan du kan gøre det billigst muligt. Først og fremmest skal du sætte dig ned og tænke over hvor mange penge du vil bruge på at pifte soveværelset op, om du vil gøre det hele selv og ikke mindst hvilken stil du vil gå efter. Jo mere specifik du er på din stil jo nemmere vil det være at finde de rigtige ting som vil gøre rummet unikt og til dit helt eget lille univers.

Brug sengegavle

Sengegavle er rigtig gode til at få sengen til at se mere luksuriøs ud, vi kender det alle sammen fra diverse hoteller som i stor grad bruger sengegavle til at få sengene til at se mere fyldige og store ud. Det giver et helt andet look end at man bare har en seng til at stå op af en væg. På den måde rammer man også sengen ind og der er derfor ingen tvivl om hvor sengen skal stå. En sengegavl kan være alt fra en stor plade beklædt med stof til en plade med indbygget lys eller måske indbyggede borde omkring, mulighederne er mange, se flere sengegavle her.

Vælg den rette belysning

Som i et hvert andet rum i dit hjem er belysningen utrolig vigtig. Når du har besluttet dig for hvilken stil du vil gå efter, så er det nemmere at finde lamper og belysning som du ønsker. Ønsker du eksempelvis en retro stil i rummet, så går det ikke at finde nogle gamle vintage lamper. Ønsker du en mere minimalistisk stil, så kan du måske gøre bruge af led belysning, eller smarte led lamper. Du skal også tænke over om du vil have loftslamper eller bordlamper. Se et stort udvalg af sengelamper her.

Små dekorative ting gør rummet mere unikt

For at sætte prikken over i´et er det vigtigt at rummet har nogle fede detaljer og nogle små hygge ting som giver rummet noget liv, det kan være alt fra planter, til vaser eller måske nogle kreative og flotte figurer som passer ind i resten af stilen. Det kan også være malerier eller andet. Disse små ting er altid sjove at finde på diverse loppemarkeder og så har man også en god historie at fortælle om hvor man har fundet de mange ting.