Er du i tvivl om hvor din næste rejse skal gå hen? Føler du, at du gerne vil opleve noget nyt og se noget anderledes? Så er din næste rejsedestination Ilulissat. Ilulissat er Grønlands tredje største by med sine 4541 indbyggere. Du har nu mulighed for at flyve til Ilulissat med Air Greenland og få en god oplevelse og en anderledes og lærerig rejse. Med Grønlands flyselskab Air Greenland er du sikret en sikker og god rejse.

Ilulissat byder på mange spændende oplevelser

Hvorfor lige Ilulissat? Det kan være et af de mange spørgsmål man stiller sig selv når man skal vælge sin næste rejsedestination. Men der er mange gode grunde til at flyve til Ilulissat. Mange turister drager til Ilulissat og derfor er byen også kendt som Grønlands turist centrum. Her er der nemlig mulighed for at komme med på mange spændende udflugter. Ilulissat kendes især på sin smukke natur. Her er både isfjelde og isbjerge som skaber en helt særlig stemning i byen. Byen byder på mange spændende attraktioner og der er både plads til at man kan hygge og slappe af og komme ud og se en masse. Der er både museer, havn, restauranter, diskotek og masser af byliv. Det anbefales også at besøge Sermermit-bopladsen hvor der er en enestående udsigt ud over bugten. Med et besøg i Ilulissat hører også en tur på hundeslæde. Med en tur på hundeslæden får du mulighed for at se alle dele af Ilulissat og læne dig tilbage og nyde en rundtur hvor du kan suge alle indtryk til dig. Grønland byder på en masse spændende kultur. I Grønland bor et gæstfrit folk, der altid byder deres gæster velkomne på bedste vis.

Flyv sikkert med Air Greenland til Ilulissat

Air Greenland er Grønlands flyskab som flyver dig til mange af Grønlands store byer, blandt andet Ilulissat i nordgrønland. Om vinteren er der fire ugentlige afgange fra Danmark/Europa til den internationale lufthavn Kangerlussuaq, hvorfra der dagligt går direkte fly til Ilulissat. Air Greenland sikrer dig billige flybilletter til Ilulissat som du kan bestille direkte på deres hjemmeside. Der findes forskellige typer af billetter, så det er muligt at finde en billet der matcher dine behov. Du kan rejse på økonomi eller business og det er op til dig om du ønsker at have mulighed for senere at ændre din rejse. Der er også rig mulighed for at opleve Grønlands kultur på de mange muligheder for at overnatte på hotel. Ilulissat tilbyder mange forskellige hotelmuligheder og du bestemmer hvilket hotel du ønsker at bo på. Du kan blandt andet booke et mindeværdigt ophold på verdens nordligste 4-stjernede hotel Hotel Arctic. Herudover kan du også vælge at bo på Bed & Breakfast, hotel lejlighed eller vandrehjem. Du bestemmer hvornår du vil afsted, så sørger vi for at du får en god og sikker rejse til din rejsedestination og hjem. Flyv med Air Greenland til Ilulissat og få en oplevelsesrig rejse du sent vil glemme.