Vi hører alle skrækhistorier om tømrere: Priser som er forkerte, arbejde som mangler kvalitet, forsinkelser osv. Det kan gøre en nervøs, når man skal ud og finde en tømrermester til at lave ens nye tilbygning eller lægge det nye tag på ens hus. Hvis du bor på den rigtige side af lillebælt, er du heldig dog. Her finder man nemlig de bedste tømrermestre i landet. Horsens og Vejle er områder med stærke traditioner for håndværket. Generation efter generation af talentfulde tømrere har fulgt hinanden, og derfor har du her den bedste mulighed for at finde en kvalitetsbevidst og professionel tømrermester.  Vi vil alle gerne have det bedste arbejde til den billigste pris, og det kan være en jungle at finde frem til de bedste folk. Der er dog et par enkle råd, man kan følge, som hjælper godt på vej til at finde den helt rigtige til jobbet.

Tømrermester og sort arbejde

Det kan være dyrt at få folk ud og lave ens projekter, men medmindre man selv kan udføre arbejdet, bør man altid få profesionelle til det. Alt andet kan ende med at blive farligt. Som regel søger man det billigste, og man bør altid indhente flere tilbud og sammenligne, men hold dig fra sortarbejde. Sortarbejde kan være tegn på dårlige håndværkere, især hvis det ikke er nogen man kender personligt. Ved sortarbejde har du som kunde ingen rettigheder og ingen mulighed for at klage, skulle arbejdet ikke være som forventet. Find derfor altid en tømrermester som styrer sit firma helt efter bogen. Heldigvis kan man finde mange af disse i Horsens og Vejle. Det kan være fristende altid at gå efter det billigste, og sortarbejde vil altid være det billigste, men man kan ende i en ulykkelig situation, hvis alt ikke går, som det skal. Ikke blot kan du ende med at blive snydt, men det er også ulovligt. Find derfor tømrere som ved hvad de laver. Du får hvad du betaler for.

Spørg dine bekendte som har brugt en tømrermester i Horsens eller Vejle

Inden du går ud og leder efter håndværkere, er det en god ide at danne sig et overblik over, hvad det præcist er du vil have lavet, og hvad dine forventninger er. Hvad er din egen vurdering af arbejdets omfang? Det kan naturligvis være svært for en lægmand at vide, men brug din sundefornuft. Hvis du skal have lagt tag, giver det ikke mening at der bliver arbejdet i køkkenet. Når du ved hvad du skal have lavet, så kig på din omgangskreds. Er der nogle af dine bekendte som har fået lavet noget ligende? Hvad synes de om arbejdet, og kan de anbefale den samme tømrermester? Tag dig god tid til at spørge rundt. Har du en i din familie som er håndværker, er det en god ide at sprøge dem til råds, både i forhold til pris og omfang, men også om de kender en tømrermester som er til at stole på.