Når man skal ud og investere i en ny proptrækker, er det kun en fordel, hvis man har et overblik over nogle af de forskellige designs og mærker, som findes på markedet, før man begiver sig ud for at gøre sit nye køb.

Alternativet er blot at gå ned hos isenkræmmeren og købe den første, den bedste proptrækker. – Men det ville nu være ærgerligt, hvis man køber én slags for blot at opdage dagen efter, at man et andet sted kunne have fået en meget pænere model, i bedre kvalitet, og så endda til en billigere penge.

Nuvel, “det er jo kun en proptrækker, og den skal jo blot kunne trække flasker op og fjerne alufolien rundt om flaskehalsen”, kan man vælge at sige. Hvis blot man skal have en funktionel standardproptrækker, er det jo sådan set fint. Men når nu der er så mange proptrækkere på markedet, kan man ligeså godt købe en, som også tager sig rigtig godt ud og måske endda skiller sig ud fra mængden. Man bør også have sig for øje, at proptrækkeren skal kunne bruges i mange år fremover, så man kan lige så godt investere i en, der har en ordentlig kvalitet.

I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de forskellige proptrækkere, som der findes på markedet, og hvor de med fordel kan købes.

Gode proptrækkere i mange forskellige designs

Men lad os kigge lidt på de forskellige designs, som findes på markedet nu om stunder. Nogle af de store og velkendte brands i Danmark er Stelton, La Guiole, Le Creuset og Zwilling. Stelton er eksempelvis berømt for sin T-formede proptrækker i rustfrit stål og med teflonbelagt borespiral. Le Creuset har proptrækkere med et væld af designs og udmærker sig med sine tjenerproptrækkere, som har tre-i-én funktionalitet med både proptrækkerspiral, øloplukker og foliekniv. Le Creuset har også den moderne og populære ‘kaninproptrækker’ eller screwpull lever proptrækker på markedet.

Proptrækkerne fra de nævnte mærker er generelt af høj kvalitet, og tjenerproptrækkerne fra La Guiole er eksempler på produkter i verdensberømt, udsøgt kvalitet. Men især Stelton og La Guiole er da også dyre, og for La Guiole skal man op og betale mindst 1200 kr for en proptrækker. Vi anbefaler derfor, at man køber en noget billigere proptrækker og bruger resten af pengene på adskillige flasker rødvin!

Proptrækkere fra Zwilling kommer både et stærkt brand såvel som fremragende funktionalitet. Zwilling har gjort sig heldigt bemærket med både en serie af fremragende tjenerproptrækkere foruden en forniklet vingeproptrækker. Priserne spænder mellem ca. 280 til 550 kr., men så får man også proptrækkere i verdensberømt tysk kvalitet, som kan vare en livstid og måske endda gøre sig som arvegenstande. Særligt Zwillings serie af tjenerproptrækkere er populære, og proptrækkerne kommer i designs fuldt udført i rustfrit stål eller med skæfter af stilfuld micarta.

Køb din proptrækker online

Uanset hvilken proptrækker, der måtte være den bedste for dig, så kan det klart anbefales, at du køber den over internettet fremfor i en traditionel forretning næste gang. Det er simpelthen en del billigere at købe ting over internettet nu om stunder, og det samme gælder markedet for proptrækkere og oplukkere.

Grunden til dette er primært, at det typisk er en hel del billigere at drive en virkomhed over internettet, fordi blot een person kan drive virksomheden og så endda hjemmefra. I forhold til ‘normale’ butikker, der både skal aflønne medarbejdere, have lagerplads og betale for leje af butikslokaler, har webshops en lang række fordele. Derudover kan webshops tillade sig at fokusere på bare én niche af produkter, men så til gengæld have et stort udvalg af forskellige designs, hvor en isenkræmmer i modsætning typisk har flere hundrede forskellige produkter, hvilket kræver et stort og ressourcekrævende logistisk setup. Alle disse faktorer spiller ind, når vi er så skråsikre på, at kunden altid finder den bedste proptrækker billigst på internettet – og ingen andre steder!