Der vil ofte være mange ting, der er afgørende for om, man får en vild aften. Det lyder umiddelbart ikke som et positivt udtryk, men der er ingen tvivl om, at de bedste og mest mindefulde aftener er dem, der stikker helt af. Man vil ofte hjemme fra gøre sig selv klar på, om man vil have en vild aften, dog vil de vildeste aftener oftest være dem, der helt spontant ender med at være total vilde på grund af nogle fuldstændig mærkelige tilfældigheder, som man på ingen måde kan forklare. Dette kan for eksempel være, at man kommer til at tage toget til Jylland, hvor man i Århus tager på homoclub fordi dette er det eneste man kan finde. Herefter tager man med videre til en privatfest, hvor der er fri bar og en masse kendte mennesker. Det kan også være, at man ved et uheld ender på en club, der lukker dig ind i VIP lokalet, fordi der er sket en fejltagelse. Uanset hvad, så vil det være denne slags tilfældigheder, der afgør om aftenen bliver vild. For der er ingen tvivl om, at en aften, hvor alt går efter planerne, uanset om man har planlagt den efter at skulle ende galt, så er de bedste aftener, dem der bliver styret af skæbnen. Alligevel kan man selv gøre en del for at være sikker på at få en fantastisk aften. Man kan begynde med at samle sig en god bunke venner. Det skal allerhelst være de allerbedste, men det er på samme tid også vigtigt, at man vælger en god blanding af mennesker, der er super på, og på samme tid gider at have det sjovt som en gruppe. Man skal også vælge nogle mennesker, der ikke er bange for at gøre spontane ting, såsom at tage på homoclub i midten af Århus eller tage med til fremmedes private poolparty. Efter man har samlet sig en ordentlig gruppe venner, er man nødt til at afholde en ordentlig opvarmning. Der er intet så slemt, som at tage i byen uden at føle lysten til at tage i byen, så vil der automatisk komme en akavet stemning, hvor man ikke kan hive hinanden op på et vildt niveau.

Vel et passende sted at begynde aftenen, såsom en homoclub i Århus

Når alle de basale forberedelser er klar, så vil man kunne tage i byen. Dog er det vigtigt, at man i det mindste har fundet et godt udgangspunkt til sin vilde aften i byen, så man ikke ender med at vandre rundt i byen, i håbet om at finde en club, der ser sjov ud. Man kan for eksempel starte aftenens færd ved at tage på homoclub.

Efter homoclub må man lade aftenen udfolde sig selv

Når først aftenen er begynde, skal man passe på med ikke at planlægge for meget, og ikke mindst overholde denne planlægning. Det er nu man skal være klar til at sige ja til hvad som helst.