Går du og er ked af, at dine tænder ikke sidder helt lige? Har du aldrig fået det rettet i en tidlig alder med en almindelig bøjle? Så skal du ikke være ked af det mere, for du kan sagtens nå at få rettet dine tænder endnu. En mulighed for dig er invisalign, der er en ny og moderne teknologi til at rette skæve tænder, så de kommer til at sidde snorlige.

Produktet består af en usynlig tandbøjle af plastikskinner, der sidder på siden af tænderne. På den måde kan man slet ikke se, at man har bøjlen på, og samtidigt med det så sidder den også uden at genere. Invisalign er både for børn og voksne, og så er det en ganske smart måde at få rettet tænderne på, hvis man ikke ønsker at gå med en tydelig tandbøjle, som man måske kender dem fra børne-tandregulering. Produktet består af et antal af forskellige skinner, som man skal bruge over en bestemt periode. Det er smart, simpelt og effektivt. Hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder med Invisalign, så kan du læse meget mere herunder.

Først skal du til en forundersøgelse

Inden du kan påbegynde behandlingen, skal du til en forundersøgelse, hvor de dygtige læge tjekker dine muligheder for at få en behandling. Det er dog ikke alle tandsæt, der kan behandles med invisalign, og derfor får du en grundig behandling inden. Den første undersøgelse, du får, er gratis.

Det næste behandlingsforløb

Efter den foregående behandling kan du starte den endelige behandling fra invisalign. Her vil dine tænder blive skannet i et computerprogram, der sammensætter en video, hvor du kan se behandlingsforløbet fra start til slut. Skanningsresultaterne bliver sendt til et laboratorium i USA, hvor skinnerne fremstilles. Ikke lang tid efter modtager du skinnerne, og du kan begynde at bruge dem.

Man kan have mellem 12 og 48 skinner i alt, som man skal bruge i forløbet. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange skinner man skal bruge. Du vil også få en guidevideo, hvor du kan se, hvordan skinnerne skal behandles og rengøres. Du skal have skinnerne på hele tiden, lige bortset fra når du skal indtage mad. Det er også forskelligt fra person til person, hvor lang forløbet kommer til at vare. Det normale forløb vare dog mellem 9 til 15 måneder, alt efter hvor mange skinner man skal igennem. I løbet af behandlingen vil man også skulle til forskellige tjek hos tandlægen, der kan tjekke, om det hele går, som det skal.

Du kan få behandlingen i København

Bor du i København, og er du i tvivl, om du kan få behandlingen der? Så skal du ikke være i tvivl mere, for du kan sagtens få invisalign behandlingen i København. Der findes flere forskellige tandlæger, der tilbyder behandlingen, så det kan sagtens lade sig gøre. Efter sådan en behandling vil du opleve mere selvtillid, når dine tænder sidder, lige som du har ønsket.