I dag findes der en masse forskellige slags ting, der kan være med til at skabe leg og aktivitet i børnenes hverdag. Samtidig vil man gerne have, at de ting, som børnene omgiver sig med, er af god kvalitet. Det skal være høj kvalitet, og derefter må det gerne være brugbart på flere måder. Virksomheden By KlipKlap har lige netop fokus på kvalitet i den høje ende samt har ofte flere funktioner i deres produkter. Ud over disse værdier er møblerne meget stilrene og passer ind i ethvert moderne hjem. Derved kan børn sammen med voksne skabe hyggelige stunder med disse lækre komfortable modeller. Designet er der kræset for, sådan at den visuelle del er helt i top. Herved er der fokus på det stilrene produkt til alle, der vil glæde barnet.

By KlipKlap skaber tumle og komfort til børn

Den danske mærke er startet af designeren Pia Lauritsen, som selv kom på den skønne ide. Hun manglede selv en tumlemadras og synes ikke, at der var noget udvalg, som passede til hendes behov for minimalistisk design og kvalitet. Så gik hun selv i gang med at skabe sine egne multifunktionsmadrasser og herefter børnelånestole. På den måde blev der sat fokus på det stilrene design og arbejdet på at skabe flere funktioner i et produkt. Det blev til forskellige madrasser i et bredt udvalg af farver, så du kan finde den, der passer bedst ind i hjemmet. Det enkelte design ses i de minimalistiske modeller, som ud over grundfarven på hele madrassen, har en eller tre knapper i en anden farve. Disse knapper skaber et enkelt udtryk, hvor man tydeligt kan se, at der er tænkt over udseendet. Det kan være en mørkeblå madras med røde knapper, som skaber en god kontrast. Samtidig er alle møblerne lavet i et slidstærkt og kraftigt møbeltekstil, som gør, at produkterne kan holde form og farve i mange år. De skal kunne klare leg og tumlen fra børnene.

Få smarte multifunktionelle møbler fra By KlipKlap

Ud over designet har de skønne madrasser flere funktioner. De kan foldes ud på forskellige måder og danne ramme om mange sjove og hyggelige aktiviteter. Det kan være som sofa til at se en underholdende film eller som en skøn seng til gæsterne. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når disse lækre møbler skal benyttes. De findes både som lange modeller og som små, der blandt andet kan bruges som en puf. Uanset hvad de benyttes til, er der god komfort hele vejen rundt. De søde børnelænestole er perfekte for børn at sidde i til en hyggestund. Barnet kan selv sætte sig op i stolen, da højden er meget lav. Derudover har den skønne lænestol en lomme på siden, hvor der kan være en børnebog eller andet legetøj. Ligesom madrasserne fås disse stole i mange forskellige farver, der gør, at det er umuligt ikke at forelske sig i en af dem. Børnene vil helt sikkert blive glade for dette køb.