Der er nemlig flere penge at spare end man lige går og tror. Du kan måske tage den ekstra øl i byen, eller tage én gang ekstra på cafe om måneden, hvis bare du har det rigtige mobilabonnement. Læs med her. 

Som studerende kan der nemlig være en del at spare på sit mobilabonnement, også mere end man lige umiddelbart går og tror. Der er ikke bare lidt at tænke på, men derimod rigtig meget at tænke på når man flytter hjemmefra, og et mobilabonnement er nok ikke lige det første.

Købte du dog dit nuværende mobilabonnement for flere år siden, ja så er der er en stor sandsynlighed for, at netop dit mobilabonnement er hvor du kan hente ekstra penge hjem hver måned. Det betyder nemlig, at sandsynligheden for at priserne på mobilabonnementer dengang var en del højere end de er i dag, er temmelig stor, og på ingen måde stemmer overens med det marked vi ser nu.

Find et billigt mobilabonnement

Den letteste måde hvorpå du kan finde et nyt, og muligvis endnu billigere mobilabonnement, er ved at tjekke markedet for mobilabonnementer. Inden du gør det, er det dog vigtigt, at tjekke om dit forbrug overhovedet stemmer overens med dit mobilabonnement, så du ikke får et mobilabonnement der bliver ved med, at være dyrere end forventet.

Den letteste måde hvorpå du kan tjekke dit forbrug, er ved at klikke dig ind på din nuværende teleudbyders hjemmeside, og gå ind under ”min side.” Her kan du tjekke dit nuværende mobilabonnement, og du kan tjekke dit forbrug også for måneder der ligger langt tilbage. På den måde kan du være sikker på hvad dit nøjagtige forbrug om måneden nogenlunde er, og du vil derfor ikke købe et unødvendigt stort mobilabonnement.

Når du har fundet ud af hvad dit nuværende forbrug er, vil den bedste og nemmeste løsning for dig, når du skal finde og sammenligne mobilabonnementer være, at klikke dig ind på en prissammenligningsside som fx telmodi.dk.

På telmodi.dk kan du lynhurtigt tjekke alle de danske teleselskaber på én og samme tid, og på den måde let og enkelt få et overblik over hvilke mobilselskaber der passer til dit behov, og til den billigste pris. Du kan også gøre det endnu hurtigere ved at filtrere en række mobilselskaber fra, hvis du blot filtrere din søgning via søgemaskinen til venstre på siden. Når du har gjort dette, vil kun de mobilselskaber der stemmeroverens eller tæt på dit forbrug blive vist. På den måde kan du hurtigt og enkelt finde frem til et mobilabonnement der stemmer med dit forbrug.

Når du har fundet et mobilabonnement du kan lide, kan du ligeledes nemt sammenligne dem med markedets øvrige mobilselskaber. Når du har fundet et mobilselskab du kan lide, og som har et mobilabonnement der stemmer overens med dit forbrug, klikker du blot på ”Bestil” og telmodi.dk vil automatisk lede dig videre til teleselskabets egen hjemmeside, hvor du kan bestille dit nye mobilabonnement fra. Nemt er det altså at spare lidt ekstra som studerende.

Find også gode råd for studerende på so.dk.