Leder i efter en sjov, unik og afslappende feriemulighed i Danmark? Så tag et nærmere kig på vores muligheder for en hytteferie. Vi har hytter i mange forskellige størrelser og med forskellige faciliteter, så der er noget til dine behov. Søger i stadig en god og ægte camping stemning, men ønsker i at prøve noget anderledes, så er en hytteferie den perfekte løsning for jer.

Oplev de mange fordele ved en hytteferie

Mange familier foretrækker at tage på hytteferie på en campingplads fordi der er mange muligheder for forskellige aktiviteter. Mange børnefamilier tager på hytteferie på en campingplads fordi der altid er masser af legekammerater i nærheden og mange muligheder for både voksen, børne og familieaktiviteter. Der er en hyggelig og rar energi der skaber en positiv stemning, så i kan få den ferie i drømmer om. I hytterne er der masser af plads og i bestemmer selv hvilken af vores mange hytter i ønsker. Vi tilbyder forskellige hytter efter behov og det er helt op til jer hvad enten i ønsker en større eller mindre hytte. Der er mange fordele ved at tage på en hytteferie. I får mulighed for afslapning, oplevelser, smukke omgivelser med både by og natur. På mange campingpladser er der ofte planlagt forskellige aktiviteter så der er rige muligheder for at hygge sig. Stemningen om sommeren på campingpladser er unik og hyggelig og den kan i også opleve ved en hytteferie.

Tag på hytteferie i Odder og Østjylland

Er i, i tvivl om hvor i skal på ferie i år? Så har vi et godt bud! Vi udlejer hytter i Odder og Østjylland tæt på by, strand og natur. En hytteferie i Odder byder på spændende aktiviteter hvor der er noget for alle. I kan besøge et museum, bondehuset, kroen eller tage en tur på stranden. Der er masser af muligheder for at bade, lystfiske og tage på en cykeltur. I Østjylland er der mange muligheder for at få en oplevelsesrig ferie. Der er masser af muligheder og kun i bestemmer hvad i har lyst til på jeres ferie. Der er skønne omgivelserne hvad enten der skal være fart på eller i ønsker en afslappende ferie. Hvis i stadig ønsker den hyggelige og intime stemning på en campingplads, men gerne vil slippe for besværet med at sætte campingvogn og telt op, så er en hytteferie den perfekte løsning. I får mere tid til at nyde hinanden og ferien og det eneste i skal bekymre jer om er at slappe af og læne jer tilbage og nyde det. Hvis i ikke har været på hytteferie før er det på tide, at i benytter jer af den oplevelse. I er garanteret tid til afslapning og oplevelser og i bestemmer helt selv hvad der skal ske. Bestil jeres hytteferie i dag og se frem til jeres kommende ferie i rolige og skønne omgivelser. Vi står klar til at finde den bedste løsning til jer.